Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2020-10-10 | Újra kilőhet az olajár?

Az olyan sztárokkal ellentétben, mint például a technológiai szektor, az energiaipar idén eddig elég gyengén teljesített. Olyannyira, hogy az amerikai S&P 500 részvényindex teljesítményében az iparág vállalatai évek óta nem látott kis súllyal szerepeltek – írja a 24/7 Wall St.

Az egyik komoly gondot az jelenti, hogy bár az elektromos járművek területe hatalmas népszerűségnek örvend, valószínűleg még évtizedeket kell arra várni, hogy teljes legyen az átállás a hagyományos járművekről. Addig pedig a teljes járműipar ki van szolgáltatva a kőolajnak.

2021 lesz az olaj éve? 

Az RBC friss kutatása rámutatott, rövidtávon az olajpiac kilátásai laposak, az alsó határ pedig az amerikai WTI olaj esetében a hordónkénti 40 dolláros szint körül van – épp ott, ahol jelenleg a WTI forog. Ez a kutatás jelentős emelkedést vár 2021-re. Az RBC azzal számol, hogy jövőre a WTI átlagára 46-48 dollár között majd, azonban a jövő év végére az 50 dolláros szint alsó tartományát is elérheti az olaj. Ez pedig nagyjából 25 százalékos emelkedés volna a jelenlegi szintekhez képest.

Forrás: origo.hu