Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2022-11-17 | Sokkoló levelet kaptak ma a benzinkutak a MOL-tól

A levél részleteiből kiderül, hogy a 47. héten (november 21-től kezdődő) dízelt és motorbenzint nem tud biztosítani bizonyos benzinkutak részére. Ez azokat a cégeket érinti, akik ebben az évben kötöttek a MOL-al nagykereskedelmi szerződést, közel 250 céget érint a szabályozás. 

A korlátozás hátterében az alábbi indokokat sorolják fel: 

- A tavaly bevezetett hatósági ár miatt jelentősen megnövekedett az üzemanyag iránti igény a MOL töltőállomásain, az import tevékenység pedig csökkent. 

- Statégiai készletek visszapótlására van kötelezettség vállalása, 2022 novemberétől indul el a készletek visszatöltése. 

- A Barátság-kőolajvezetéket ért incidens: A rakéta támadás után alacsony nyomáson indult újra az olajszállítás. 

- Karbantartási munkálatok a Dunai Finomítóban: Ugyan lezárult a Dunai Finomító üzemezett karbantartása, de további feladatok merültek fel. A javítási munkák jelenleg is zajlanak, ezért gyártási kapacitáskieséssel számolnak az összes termék vonatkozásában. 

 

A levél zárásaként a MOL kiemelte, hogy a jelenlegi helyzetben az országos ellátási szempontokat kell előtérbe helyezni, és átmeneti korlátozásokat bevezetni. 

A fenti intézkedést követően várhatóan már a hét elején lefogyhatnak az üzemanyag készletek ezeknek a cégeknek a benzinkútjain, hatósági áron értékesíthető üzemanyagot pedig más cégtől nem tudnak beszerezni.