Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2020-04-10 | Összegyűjtöttük a megyeszékhelyek üzemanyagárait

A kigyűjtés a 2020.-as év 16. heti árait tartalmazza, átlagolva a megyeszékhelyek 95-ös benzin (E10) és gázolaj árait.

A grafikonból jól látszik, hogy a 95-ös benzin ára a legtöbb helyen az országos átlagnak számító 290 forintos literenkénti ár felett kapható. Ez leginkább azért alakulhatott ki így, mert a benzin fogyasztás drasztikusan visszaesett, a kutak a magasabb árakkal a kiesett forgalmat próbálják valamelyest kompenzálni. Legolcsóbb városnak a benzin átlagárát tekintve Zalaegerszeg tűnik, a legdrágább pedig Eger. Budapesten átlagosan 292 forintos átlagáron tudunk normál benzint tankolni, természetesen egyes kutakon találunk ennél akár olcsóbban is üzemanyagot.

A gázolaj jelenlegi országos átlagára 335 Ft/liter, a grafikonon az látszik, hogy átlagár felett a megyeszékhelyek fele forgalmazza a dízelt (jellemzően csak 1-2 forinttal drágábban literenként). Ennek az üzemanyagtípusnak is csökkent a forgalma, de a mezőgazdasági és a szállítási munkák miatt itt a visszaesés mértéke kisebb, mint a benzinnél. Gázolaj átlagárat tekintve Szolnok tűnik a legolcsóbbnak, a legdrágább pedig második legnagyobb városunk, Debrecen. A gázolajat Budapesten átlagosan 334 forintos áron tankolhatjuk, ami 1 forinttal a 335 forintos országos átlagár alatt van.