Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2021-04-28 | Még mindig kevesebbet tankolunk

Az alap üzemanyagok esetében csökkenést tapasztalhatunk. 2021 első negyedévében, összesen 8%-al kevesebb volt az eladott üzemanyag mennyisége, mint 2020 azonos időszakában. Talán annyira nem meglepő ez az adat, hiszen tavaly az első negyedévben a járvány okozta intézkedések még nem voltak érvényben. A korlátozásokat 2020 március közepétől tapasztalhattuk. 

A hagyományos 95-ös benzin esetében közel 17%-os a visszaesés, 274 millió liter helyett csak 228 millió liter fogyott. Ami meglepő, hogy prémium motorbenzinből 2,5%-al többet tankoltunk az idei negyedévben, vagyis a tankolók kitartanak a drágább, de adalékolt és sok esetben alacsonyabb biotartalommal bekevert benzin mellett. 

A hagyományos gázolaj esetében kevesebb a visszaesés mértéke: 8,5%. 488 millió litert értékesítettek a kutak 2020 első negyedévében, idén pedig 447 milliót. A prémium gázolaj esetében viszont jelentős idén az emelkedés, hiszen 24%-al több prémium gázolajat tankoltunk idén, mint tavaly azonos időszakban. 

Forrás: MÁSZ