Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2022-07-30 | Itt vannak a legfontosabb információk az üzemanyagár-stop módosításáról

Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter szombat délelőtt közölte: a kormány felszabadítja a stratégiai készleteket, miután leáll a Mol százhalombattai finomítója, illetve a lakosságon, a taxisokon és a mezőgazdasági erőgépeken kívül mindenkit kizárnak a 480-as tankolásból, a céges autókat is. A rendelet ma déltől érvényes.

A rendelet szerint az üzemanyag nem hatósági áras termék, ha azt

- a külföldi rendszámú jármű,
- a  személygépkocsival díj ellenében végzett közúti személyszállításról szóló 176/2015. (VII. 7.) Korm. rendelet szerinti személytaxi-szolgáltatást nyújtó jármű kivételével a jármű forgalmi engedélye szerint nem természetes személy által üzemeltetett jármű vagy

- nem az üzemanyagtöltő állomáson töltött jármű üzemanyag tankjának töltése céljából értékesítik.

Továbbá a meghatározott szabály érvényesítése érdekében jogosult ellenőrizni a gépjármű forgalmi engedélyének segítségével legalább a töltött gépjármű rendszámát, gyártmányát, típusát, színét és üzembentartóját annak érdekében, hogy tőle elvárható gondossággal meggyőződjön a töltött gépjármű hatósági áron való töltésének jogszerűségéről. 

Hatósági áron való töltés esetén az  üzemanyagtöltő állomás üzemeltetője vagy annak képviselője jogosult a  forgalmi engedélyen lévő vonalkód leolvasására vagy a gépjármű rendszámának feljegyzésére és a számítógépes rendszerben a hozzá tartozó bizonylattal visszakereshető módon való tárolásra. 

Amennyiben az üzemanyagtöltő állomás üzemeltetője az adatokat rögzíti, úgy azokat a NAV részére továbbítja ellenőrzés céljából. 

Az intézkedéseket követően még nem látjuk, hogy az importőröknek milyen érdekene lenne abban, hogy visszatérjenek a magyar piacra. Az biztos, hogy újabb körrel bővült azoknak a tábora, aki már piaci áron tankolhat benzint isé gázolajat. 

Az aktuális piaci árak oldalunkon folyamatosan elérhető, jelneleg 1 liter benzin ára 692,9 Ft/liter, a gázolaj piaci átlagára pedig 737,9 forint literenként. 

Forrás: portfolio.hu