Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.

Közgazdász vándorgyűlés - Gyors változásokra számít az olajiparban a Mol Nyrt. elnöke

A koronavírus világszerte megnehezítette az olajipar helyzetét, ezért felgyorsulhat az iparág átalakulása - mondta a Mol Nyrt. elnöke az 58. Közgazdász vándorgyűlés pénteki ülésén.

...bővebben

Jövedéki adómérték megállapítás 2020.10.01-től

A jövedéki adóról szóló 2016. évi LXVIII. törvény 110. § (3) bekezdésének alapján számított, és a 110. § (1) a-c) pontjának megfelelő adómértékek megállapításához szükséges átlagárat az alábbi cikk tartalmazza: 

...bővebben

Új Mobil Petrol töltőállomás várja kedves vásárlóit

A Balaton nyugati medencéje mellett, Alsópáhokon nyílt új Mobil Petrol töltőállomás a napokban. 

...bővebben

Az iskolakezdésre újra járható lesz az M0-s hídja

Az iskolakezdésre újra járható lesz az M0-s Duna-hídja - tudta meg az MTI a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztőtől (NIF).

...bővebben

A g-mobilitás nem az e-mobilitás versenytársa, hanem kiegészítője: CNG: kíméli a motort, a környezet

Szeptemberben a nagyközönség számára is megnyílt a székesfehérvári E.ON CNG töltőállomás, ahol a nyitás óta több mint két tonna gázt vásároltak már az autósok. A CNG töltésű autók előnyeiről már számos tanulmány készült, a németországi ADAC kutatása szerint például a gyártástól a megsemmisítésig vagy a roncsok újrahasznosításáig egy CNG autó még az elektromos kocsiknál is kevesebb károsanyaggal terheli bolygónkat. Bár az üzemeltetésnél utóbbiak a környezetkímélőbbek, kiemelendő, hogy a dízel- vagy benzinüzemű megoldásoknál a CNG üzemanyag használata 80-90%-kal kevesebb szilárdrészecske-kibocsátással jár.

...bővebben

CNG-töltőállomást telepített Székesfehérváron az E.ON

Környezetbarát és költséghatékony, ugyanakkor Magyarországon egyelőre kevésbé elterjedt a földgázüzemű autók használata, mindössze 13 nyilvános töltőállomás üzemel az országban. Az alternatív technológia megismertetése és elterjesztése érdekében az E.ON úgy alakította át saját autói töltésére kialakított székesfehérvári CNG-töltőállomását, hogy annak többszörösére növelt kapacitása már a lakossági ellátást is biztosítani tudja. Az energiavállalat és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata most azon dolgozik, hogy a városban eddig nem elér hető lehetőséget tavasztól a lakosság is használhassa.

...bővebben

A FŐGÁZ 3 éve nyitotta meg a Budaörsi úti nyilvános CNG töltőállomását

Az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. szakmai irányítása alatt álló FŐGÁZ CNG Kft. élen jár a CNG hazai elterjesztésében, 3 évvel ezelőtt 2014. április elején adta át a Budaörsi úton található közforgalmú CNG töltőállomását, amelyet 315 Ft/kg-os akciós CNG árral ünnepel.

...bővebben

CNG KALKULÁTOR

Érdekli, hogy a CNG milyen hatással van a költségvetésére? A kalkulátor segítségével üzemanyagfajtánként tudja kiszámolni, hogy a CNG használata mekkora megtakarítást jelenthet Önnek. Szívesen vesszük, ha jelentősebb gépjárműflotta-beszerzés előtt kérdéseivel megkeres minket.

...bővebben

Manhattani sör is mostantól valóban zöldben utazik!

A Manhattan Beer Distributors 35 db CNG hajtású Volvo VNM 200-ast szerzett be a nedűk környezetbarát kihordására.

...bővebben