Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2023-02-27 | Hatalmas fordulat jöhet az üzemanyagoknál

Akadnak olyan benzinkutak, ahol már ötössel kezdődik az üzemanyag ára, ami az üzemanyagár-sapka feloldását követően óriási fordulat, hiszen 700 forint feletti árat is tapasztalhattunk még nemrégiben. Az elmúlt hetekben azonban egyre csökkennek a számok, hétről hétre érezhető a változás.

Ez azért is meglepő, mert korábban a nemzetközi és a hazai piac is egyértelműen azt várta, hogy az újabb brüsszeli szankcióknak lesz árfelhajtó hatása, de ez egyelőre elmaradni látszik.

„A tendenciát tekintve a forint jelenlegi állapotát nézve, akár a dollárral, akár az euróval szemben, erősödés látható. Ez pedig segít abban, hogy ez a csökkenés tartós legyen, vagy ezen a szinten álljon be. Ugyanakkor a nagy kérdés mindenképpen az olaj ára lesz.” – fogalmazott az Index megkeresésére Bujdos Eszter.

Az olaj árára rengeteg dolog hatással van: az orosz–ukrán konfliktus alakulása, a kínai gazdaság, vagy bármilyen más geopolitikai esemény – írja az Index.

Szinte egész februárban csökkentek a hazai üzemanyagárak, és úgy tűnik, hogy ez március elsején is folytatódik. A benzin nagykereskedelmi ára szerdán bruttó 3 forinttal csökken, a gázolaj ára a hét közepén nem változik. 

Így figyelembe véve az aktuális átlagárakat (95-ös benzin: 610 Ft/liter, gázolaj: 618 Ft/liter), az alábbi átlagárakra számíthatunk a kutakon szerdától: 

95-ös benzin: 607 Ft/liter, Gázolaj: 618 Ft/liter.

 

forrás: index.hu, holtankoljak.hu