Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2023-06-08 | Emelkedhet az üzemanyagok ára 2024 januártól

Megszólalt az ügyben Grád Ottó, A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára. Elmondása szerint nagyjából 40 forintos drágulásra lehet számítani, ha a kormány a most közzétett mértékben emeli meg a jövedéki adót, amivel ugyan a drágulás „csak” 32 forint lenne, erre rá kell számolni még az áfát is. Ezt a pluszköltséget pedig az állampolgároknak kell majd megfizetniük, ha a 2024-es adócsomagban szerepelteket jóváhagyják.

Grád Ottó hozzátette, a kormányzat tavaly ősszel derogációt kért az EU-tól, mert a hazai jövedéki adó szintje nem érte el az unió által megszabott direktívát.

„A minimális jövedéki adó mértéke euróban van meghatározva, Magyarország pedig az árfolyamingadozás miatt jó ideje billegett a határon. Pont ennek okán mára már nem biztos, hogy szükség lenne adóemelésre: most viszonylag erős a forint, legalábbis erősebb, mint tavaly év végén volt - akkor jártunk bőven 410 felett is, most már inkább a 370 körüli sáv a jellemző -, így euróban kifejezve is magasabb jelenleg itthon az adótartalom. Az is nagy kérdés, hogyan fog alakulni a forint árfolyama év végéig. De ha az emelés már szerepel a jövő évi adócsomagban, akkor valószínűleg eldöntöttnek tekinthető a kérdés.”

Forrás: penzcentrum.hu