Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2022-12-01 | Az ORLEN csoport fejleszti hálózatát Európában - Magyarországon is

A közölt információk alapján jelenlétük így erősödik Szlovákiában, és ezzel a 4 legnagyobb piaci szereplő közé emelkednek a régióban. Magyarországon nagykereskedelmi tevékenységgel már jelen vannak, amit kiskereskedelmi tevékenységgel bővítenek idén. A magyarországi vásárlók december elejétől tankolhatnak ORLEN márkanévvel ellátott benzinkutakon, nyilatkozta Daniel Obajtek, a PKN ORLEN igazgatóságának elnöke. Az értékesítési hálózat hatékony bővítésének eredményeként nemcsak Lengyelországban, hanem a kelet-közép-európai régióban is biztosítják az üzemanyag- és energiaellátás biztonságát.

 A Grupa LOTOS megvásárlásával kapcsolatos kárelhárítási intézkedések végrehajtása eredményeként idén december elején a konszern 79 magyarországi állomás tulajdonosa lett, ahol a Lukoil logóját néhány napon belül az ORLEN márkára cserélik. A következő szakaszban az állomásokat az ORLEN hálózat szabványaihoz igazítják.

A MOL-csoporttal kötött megállapodás értelmében az ORLEN-csoport végső soron 143 magyarországi és 39 szlovákiai állomást vesz át. A fennmaradó 64 magyarországi állomás beszerzése és márkaváltása egymás után 2024 közepéig valósul meg.

Ezzel egy időben 39 szlovákiai állomás márkaváltása is megtörténik, amely 2023 közepén zárul le, ennek eredményeként az ORLEN márka hat európai országban lesz jelen, ahol a járművezetők az ORLEN hálózat állomásain tankolhatnak majd. .

A tranzakció lezárását követően a konszernnek összesen több mint 230 állomása lesz Magyarországon és Szlovákiában. Az ORLEN-csoport mindkét piacon a négy legnagyobb szereplő egyike lesz.

Forrás: www.orlen.pl