Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2021-11-11 | Árbefagyasztás: 480 Ft lesz a benzin és a gázolaj literenkénti ára – ahogy eddig mi látjuk!

A hatósági ár bevezetése néhány hete már lógott a levegőben, hiszen a magas üzemanyagárak miatt többször szembesült a kormány olyan kérdésekkel, hogy miért nem csökkenti az üzemanyagok árát. Miután déli szomszédunknál, Horvátországban október közepén bevezetésre került a hatósági ár (mely az első 1 hónap után újabb 1 hónappal kerül meghosszabbításra), a piaci szereplők között ez a kérdés egyre gyakrabban került előtérbe: nálunk is bevezetésre kerülhet?

Mint látjuk, igen. Annyi különbséggel, hogy már most tudjuk, hogy egészen 2022 február közepéig kell a szektornak ezzel a kiskereskedelmi árral dolgoznia, függetlenül attól, hogy a világpiacon hogyan alakulnak az események. Sajnos a forint gyengülése és az olaj árának emelkedése az eddigi gyakorlat alapján azt feltételezi, hogy a nagykereskedelmi üzemanyagárak emelkedni fognak. A kérdés csak az, hogy ez érvényesítésre is kerül-e.

 

Átlagos tankolóként jogos az öröm rövid távon azzal kapcsolatban, hogy nagyjából 30 forinttal kevesebbet kell fizetni az üzemanyagért a jelenlegi árszinthez képest. Azt viszont látni kell, hogy ezzel az árcsökkentéssel, a jelenlegi feltételek mellett a töltőállomások egészséges működése kerül veszélybe. A hosszú távú következményekről pedig csak találgatni lehet.

 

Szóval várjuk a Közlönyt, és a rendelkezéssel kapcsolatos részleteket, melyet követően levonhatjuk pontos következtetéseinket és a piac reakcióját. Hamarosan újra jelentkezünk.