Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2022-04-03 | A MOL elhalasztja karbantartását Százhalombattán

A Reuters a hír kapcsán megemlíti, hogy Európa azért néz szembe dízelhiánnyal, mivel az Oroszországgal - Európa legnagyobb dízel- és kapcsolódó üzemanyag-szállítójával - szembeni szankciók súlyosbították helyzetet. A korlátozott kínálat felnyomta a dízel árát, valamint a nyersolajhoz viszonyított árrést.

Az erős dízelkereslet, a korlátozott dízelkínálat és a jó árréskörnyezet arra késztette a Molt, hogy a karbantartást elhalassza - mondta a tisztviselő.

Ugyanakkor a hazai piaci helyzethez nyilvánvalóan az üzemanyagárak befagyasztása járult hozzá elsősorban, hiszen ez jelentősen meglódította a keresletet, sőt, ellátási problémákat is okozott a piactorzító árintézkedés.A Mol dunai finomítója továbbra is orosz nyersolajat kap a Barátság csővezetéken keresztül, ami azt jelenti, hogy az adott napi spot árat fizeti érte - mondta a tisztviselő, aki szerint szerint az olcsó orosz urálolaj csővezetéken történő átvételének és az erős dízelkeresletnek a kombinációja növelte a Mol árréseit.

Forrás: portfolio.hu